Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Plněný vepřový bůček
Plněná veka II.
Těstoviny brokolice ham a mňam
Zavařenina z višní a ořechů s…
Rajčatovo-paprikový salát
Plněné máslové sušenky
Jednoduchá nivová omáčka s kuřecím
Rychlý smetanovo-čokoládový dezert
Bramborovo-pórková polévka s fazolemi…
Smažené nudle s krůtím masem
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek