Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Meteník
Výborný losos
Banánovo-broskvové tiramisu
Cibulačka se sýrem II.
Zapečené brambory se zelím
Těstoviny s vejci, parmezanem a…
Mexická polévka Sopa Tarasca
Brambory (těstoviny) s fazolkami
Sezamové kuře v těstíčku
Středomořská čočková polévka
Šakšuka v praprikách
Cuketové hranolky
Ostružiny s mandlovou drobenkou
Ratatouille
Cuketová bábovka
Kuřecí prsa Caprese
Krémová polévka s fazolkami a koprem
Vanilkový cheesecake