Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Paprikový salát
Řecký salát po řecku
Zdravější marokánky
Výborný "podmaz" na chlebíčky
Rozpékané bylinkové brambory
Čokoládové buchtičky s čokoládovým…
Prsa v mrkvi
Kotlety na šlehačce
Chléb z domácí pekárny
Houbové ragú s nudlemi
Houbový guláš
Koláč s kaki a skyrem
Topinky s houbami a čedarem
Podzimní salát Coleslaw
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…
Dýňové muffiny
Ginger shot
Tvarohové řezy s mákem