Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Plundrové těsto
Nakládaný bůček
Zapečené kuře na žampionech
Polévka z jarních cibulek
Bramboráky z kyselého zelí
Jogurtový moučník
Míchaná bezinková limonáda
Placičky ze zbylé bramborové kaše
Kakaová bábovka s čokoládovou polevou
Zapečené těstoviny se zeleninou a…
Hraběnčiny řezy
Hovězí sekaná Wellington
Brokolicová polévka se smetanou
Gyoza knedlíčky
Dýňové muffiny
Dršťková polévka z václavek
Vanilkový cheesecake
Řepánky