Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Plněné krůtí stehno
Pampeliškový med
Kynuté lívance mojí babičky
Valašská zelňačka s houbami
Medové řezy ze 4 placek
Pstruh na másle
Marinované plátky s bramborem-zapečené
Pudinkové řezy čtyř barev se…
Hrníčková kynutá bábovka s makovou…
Krůtí pečeně
Dýňová polévka s hruškami
Houbová omáčka II.
Lamington
Topinky se smaženicí
Nepečený jablkový dort
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Houbový guláš
Vanilkový cheesecake