Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Rizoto z mletého masa
Gulášová polévka po anglicku
Jednoduchá rajská polévka
Vajíčkový salát se salámem
Jahodové řezy s bílou čokoládou
Kapustová polévka s bramborem
Ovocný koláč z pomazánkového másla
Pečený bůček
Pečené kuře s nádivkou
Mrkvový krém se zázvorem a chilli
Česnečka
Restovaná zelenina s kuřecím masem
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Vepřové s mrkví, hráškem a…
Čokoládová roláda s lehkým krémem a…
Polévka z červené čočky
Mexický hrnec s rýží
Zimní minestrone