Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Štafetky
Ovarové koleno s jablkovým křenem
Tvarohové těsto na slano i sladko
Krevety středozemí
Pikantní pečené kuře na rajčatech
Narozeninový sváteční dort
Citronovo tvarohový trhanec bez mouky
Pečená zelenina - výborná
Bramborový knedlík podle norem
Těstoviny s pancettou a hráškem
Pečená kachna s houskovými knedlíky a…
Francouzský toast ze zbylé vánočky…
Zelňačka s klobásou
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Panna cotta s granátovým jablkem
Sýrové kuličky
Čočka s bylinkami a uzeným masem
Čerstvé kimchi