Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Horácké knedlíky
Šlehačková roláda II.
Vajíčková pomazánka (méně tučná)
Bábovka s kysanou smetanou
Placičky z ovesných vloček II.
Paprikové (nejen) jehněčí špízy s…
Biskupský chlebíček s čokoládou II.
Pivní krkovička z pečícího sáčku
Česnekovo-vaječná pomazánka se šunkou…
Bulgur s pečenou zeleninou a vepřovým
Brokolicová polévka se smetanou
Masové koule s bulgurem a zeleninou
Placky z quinoy
Rychlé bryndzové špecle
Čokoládový pudink
Kuskus s rajčaty a mátou
Polévka z červené čočky
Restovaná zelenina s bulgurem a dipem