Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Zapečené kuřecí závitky II.
Jižanské fazole s klobásou
Fazolové lusky se slaninou
Mousse au chocolat (čokoládová pěna)
Rajčatovo-paprikový salát
Paprikové lodičky s nádivkou
Jogurtové muffiny
Sýrovo-vaječná pomazánka
Květákový salát (nejen) s vejci
Polévka z pečených paprik s…
Cukeťák z trouby
Čevapi s ajvarem
Ricottový koláč s malinami a…
Pravé maďarské lečo
Domácí kečup
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Okurky ve vinném octě
Buřtguláš podle časopisu F.O.O.D.