Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Tvarohová pomazánka s česnekem
Švestkový koláč II.
Ořechové řezy se žloutkovou polevou
Italská bábovka II.
Hovězí vývar s nudlemi
Vepřové se smetanovo-žampionovou…
Hlíva s přírodním masem - minutka
Třešňový dort s mákem
Dušené vepřové maso s kedlubnou
Caesar wrap
Cukeťák z trouby
Čevapi s ajvarem
Ricottový koláč s malinami a…
Pravé maďarské lečo
Domácí kečup
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Okurky ve vinném octě
Buřtguláš podle časopisu F.O.O.D.