Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Rychlá hrachová polévka
Tvarohový tunel plněný ovocem
Pizza rohlíky II.
Mandlové hrudky - nepečené
Koláč s jablečným tvarohem
Hovězí chilli čína
Bramborovo-dýňová kaše s bylinkami
Květákové řízky
Sněhové dortíky z hrníčků
Španělská bramborová polévka
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek