Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Švestkový koláč II.
Těstovinový salát s tuňákem IV.
Babiččin štrůdl
Čočková polévka z komentářů
Buchta z meruněk
Jednoduchá polévka z červené čočky…
Dort s karamelem, banány a šlehačkou
Džem z rakytníku
Bramborové knedlíky s vekou
Knedlíčky s vepřovým
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek