Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Párky na černém pivu
Chlupaté knedlíky ze solamylu
Ořešáci - ořechy v karamelu -…
Americké čokoládové cookies
Studená cuketová polévka se dvěma…
Bramborové klobásy
Mramorový korpus
Jednoduché rajčatové těstoviny s…
Barevný fazolový salát (lečo) -…
Pečená husa s kaštanovou nádivkou a…
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky
Svatomartinská husa
Lokše
Rohlíčky s povidly
Dušené červené zelí
Karlovarský knedlík I.
Hruškový crumble s perníkem
Zelňačka s klobásou