Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Smažený kapr
Silná česneková pomazánka na…
Vánoční likér z ledových kaštanů
Výborné zapečené kuřecí s tatarkou
Raubířovy zapečené těstoviny
Ruské okurky - rychlokvašky na slano
Dušená kari z dýně v mletém mase
Jahodový koláč z podmáslí (kefíru)
Banánové smoothie s avokádem
Kořeněná rýže s tuňákem
Letní těstoviny
Cukety plněné mletým masem
Švestkové knedlíky z bramborového…
Rajčatový salát s prosciuttem a…
Whisky krkovice s opečenými bramborami
Ovocné tiramisu do skleničky
Květákové steaky z grilu
Restovaná zelenina se sýrem halloumi