Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Trojbarevná buchta
Tiramisu s banánem
Kroužky z nivy
Chleba s křupavou kůrkou
Pečená vinná klobása na pivě
Tom Kha Gai
Květáková (brokolicová) rýže
Dušené hovězí na pivu s mrkví
Zeleninový salát s lososem a…
Rolovaná krkovice à la porchetta
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek