Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Mňamka z listového těsta
Kotletky na třešních a bezinkovém…
Houbový guláš na špeku s paprikou
Ovocný dort s želé
Gyros tousty z cukety - sterilované
Jahodová limonáda
Jáhlové placičky s mrkví
Eskymo
Jednoduché třešňové / višňové knedlíky
Zapečené tortilly s brokolicí a…
Brokolicová polévka se smetanou
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou
Dýňové muffiny
Bramborový guláš
Houbová omáčka krok za krokem
Hraběnčiny řezy
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek