Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Tvarohové smaženky jako dezert
Chilli con carne IV.
Pivní preclíky, housky, rohlíky
Rychlé fazolové lečo
Italská polévka Minestrone Institutu…
Banánový krém - poháry, dezerty,…
Red velvet cupcakes
Plněné ořechové rohlíčky
Pasta / pesto z česnekových výhonků
Dýňové karí se špenátem a čočkou
Kaldoun s játrovými knedlíčky
Svatomartinská husa
Lokše
Rohlíčky s povidly
Dušené červené zelí
Hruškový crumble s perníkem
Zelňačka s klobásou
Šmyklavé (klouzavé) budějovické…