Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Paprikový salát
Bramborové krokety III.
Bomba na letní vedra
Španělské ptáčky trochu jinak
Kuskus zapečený pod grilem
Whiskey Sour - koktejl
Tvarohový koláč líné ženy
Jednoduchá lososová pomazánka z Lučiny
Černá čočka s tuňákem
Krůtí roláda plněná hříbky
Topinky se smaženicí
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…
Dýňový cheesecake
Sekané houbové řízky
Dýňové latte
Krůtí guláš s těstovinami
Dýňové rizoto
Ginger shot