Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pomazánka z tuňáka
Kuře na čtvrtek
Kuřecí kapsa First class
Cuketa v sýrové omáčce
Dýně s kořenovou zeleninou
Kuřecí (králičí) maso pečené na…
Vegetariánské karbanátky (rýžovo…
Gnocchi se slaninou, sušenými rajčaty…
Třešňová omáčka
Závin se zelím a uzeným masem
Topinky se smaženicí
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…
Dýňový cheesecake
Sekané houbové řízky
Dýňové latte
Krůtí guláš s těstovinami
Dýňové rizoto
Ginger shot