Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kuřecí paprikový perkelt
Obalované koblížky
Tartiflette - pochoutka ze Savojska
Rybízová bábovka
Vepřová "pečeně" v papiňáku
Křížaly - sušená jablka
Krémová kapustová polévka
Přesnídávka s ovocem a cuketou
Broskvovo-meruňková marmeláda
Zapečené těstoviny se zeleninou a…
Hraběnčiny řezy
Hovězí sekaná Wellington
Brokolicová polévka se smetanou
Gyoza knedlíčky
Dýňové muffiny
Dršťková polévka z václavek
Vanilkový cheesecake
Řepánky