Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Domácí kečup
Placičky z ricotty s cuketou a…
Mexické maso
Vepřová játra obalovaná
Jablečný víkendový koláč - vláčný
Vynikající kuře na paprice
Jednoduchá lososová pomazánka z Lučiny
Kuřecí prsíčka se žampiony
Halloumi z grilu na salátu
Pečená zelenina s glazovaným bůčkem
Pečená kachna s houskovými knedlíky a…
Francouzský toast ze zbylé vánočky…
Zelňačka s klobásou
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Panna cotta s granátovým jablkem
Sýrové kuličky
Čočka s bylinkami a uzeným masem
Čerstvé kimchi