Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Likér z máty peprné
Kuličky Raffaelo krok za krokem
Lahodné profiteroles
Plněné bezmasé bramborové knedlíky
Pudinkové řezy - jako žloutkové
Boršč III.
Pochoutkový dip k zelenině
Bůček na pivu - pikantní
Pečená kambala s tymiánem
Smetanové fleky se zelím
Kaplická cmunda
Dýňová polévka s červenou čočkou
Butter chicken masala
Dýňový cheesecake s ricottou
Maďarský guláš
Rychlá bábovka
Řepánky
Vanilkový cheesecake