Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Zapékané plněné brambory
Salsa guacamole
Máslové řízky
Ořechový chléb II.
Houbovník z Pojizeří
Šťavnatá ryba s voňavým bramborem
Banánová espuma v čokoládové…
Jahodový koláč z podmáslí (kefíru)
Těstoviny se špenátem a kuřecím masem
Smetanové fleky se zelím
Kaplická cmunda
Dýňová polévka s červenou čočkou
Butter chicken masala
Dýňový cheesecake s ricottou
Maďarský guláš
Rychlá bábovka
Řepánky
Vanilkový cheesecake