Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Jablečná buchta s pudinkem
Bramborový chléb
Pečené brambory se sýrovou omáčkou
Jahodová polévka mléčná
Špagety se šunkou
Pomerančová marmeláda pro domácí…
Jednoduché sýrové chuťovky (slané…
Brownies - vláčné a kypré :-)
Zeleninové ratatouille
Pečená zelenina s kuskusem
Česnečka
Restovaná zelenina s kuřecím masem
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Vepřové s mrkví, hráškem a…
Čokoládová roláda s lehkým krémem a…
Polévka z červené čočky
Mexický hrnec s rýží
Zimní minestrone