Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Sýrové rohlíčky s česnekem
Cuketa na orientální způsob
Masopustní koblihy dle časopisu F.O.O…
Brambory zapečené se zeleninou
Čokoládový krém II.
Chalupářova vepřovka s bramborem a…
Francouzské brambory
Pečená dýně
Kotlety v omáčce s hlívou
Lepenice s trhaným uzeným
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…
Topinky s houbami a čedarem
Dýňové muffiny
Koláč s kaki a skyrem
Houbový guláš
Podzimní salát Coleslaw
Ginger shot
Tvarohové řezy s mákem