Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Olejová bábovka
Meruňkový koláč
Řezy s jablky, ořechy a smetanou
Bramborové housky
Bramborové hrudky - smažené
Česnekovo-houbové maso zapečené s…
Česnekové řízky na smetaně
Hlíva s přírodním masem - minutka
Zapečené brambory s květákem a rajčaty
Lepenice s trhaným uzeným
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…
Topinky s houbami a čedarem
Dýňové muffiny
Koláč s kaki a skyrem
Houbový guláš
Podzimní salát Coleslaw
Ginger shot
Tvarohové řezy s mákem