Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Ferrero Rocher na plechu
Kuře na nových bramborách
Masíčko po námořnicku
Vepřové plátky zapečené s cuketou
Sojová směs na topinky, těstoviny...
Jogurtovo-mléčný jahodový koktejl
Česneková plec
Kynutý knedlík z mikrovlnky
Podzimní jablečný (hruškový) koláč s…
Trhané vepřové
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky
Svatomartinská husa
Lokše
Rohlíčky s povidly
Dušené červené zelí
Karlovarský knedlík I.
Hruškový crumble s perníkem
Zelňačka s klobásou