Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Hořčičná omáčka
Masarykovo cukroví z Krkonoš
Hrníčková bábovka s ořechy, kávou a…
Roštěnky na špeku
Svíčková Stroganoff
Zapečený lilek po italsku - bez tuku
Drožďové knedlíčky - kořeněné
Jednoduchá vajíčková pomazánka se…
Smetanové maso na paprice s bramborem…
Pečené papriky se sýrem, rajčaty a…
Lehký levandulový sirup
Vepřová panenka po středomořském…
Gazpacho - andaluská zeleninová…
Meruňkový koláč dle časopisu F.O.O.D.
Topinky s pestem, rajčaty a…
Zapečené bylinkové kapie s balkánským…
Jahodový sorbet
Lasagne s hovězím masem