Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Mrkev po indicku
Rizoto z mletého masa
Nutelové řezy s vůní skořice
"Bramborák" se švestkami
Nejjednoduší rohlíky z domácí pekárny
Těstíčko jako od vietnamců
Nejlepší sýrová omáčka s brokolicí
Ananasové řezy "Piña Colada"
Vepřový plátek s listovým špenátem
Caesar wrap
Cukeťák z trouby
Čevapi s ajvarem
Ricottový koláč s malinami a…
Pravé maďarské lečo
Domácí kečup
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Okurky ve vinném octě
Buřtguláš podle časopisu F.O.O.D.