Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Filé zapečené se zakysanou smetanou
Smažený květák (brokolice) v pivním…
Výborná pizza
Zapečené těstoviny s rajčaty,…
Zapečené brambory 2
Podzimní jablečný (hruškový) koláč s…
Květákový salát nebo pomazánka
Ruské okurky - rychlokvašky na slano
Rybízový koláč
Grilovaný losos
Chlebová polévka
Čokoládová buchta z cukety
Trhané vepřové
Špagety s cuketou a olivami
Guacamole
Melounový sorbet
Salát s melounem a fetou
Patizonová polévka s koprem a…