Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dunajské vlny
Salámový aspik
Pikantní segedínek
Kuřecí čína s ananasem
Studentské rychlolangoše
Smažený sýr v těstíčku
Zeleninový salát s rukolou a opečenou…
Segedínský guláš - F.O.O.D.
Gnocchi se slaninou, sušenými rajčaty…
Pizza bolognese
Cukeťák z trouby
Čevapi s ajvarem
Ricottový koláč s malinami a…
Pravé maďarské lečo
Domácí kečup
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Okurky ve vinném octě
Buřtguláš podle časopisu F.O.O.D.