Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kovářské kotlety
Košíčky i pro začátečníky
Buchta alá medovník
Marináda na králíka nebo kuře
Kuře v zelenině
Pomazánka z tresčích jater II.
Vylepšené rafaello řezy
Čočková polévka s klobásou a zeleninou
Pikantní jogurtová marináda na kuře
Knedlíky s borůvkovým žahourem
Klasické lečo
Cukeťák z trouby
Borůvkový koláč s krémem z bílé…
Cuketové pickles s koprem
Jahodový sorbet
Topinky s pestem, rajčaty a…
Losos s hráškem