Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Jablka v županu
Kroužky z nivy
Brokolicový salát IV.
Červená tofu pomazánka
Valentýnský řez
Bylinková dýně s balkánským sýrem
Přírodní maso se žampionovým přelivem
Bezmasá (nejen) zeleninová směs
Kulaté kynuté knedlíky - příloha
Závin se zelím a uzeným masem
Topinky se smaženicí
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…
Dýňový cheesecake
Sekané houbové řízky
Dýňové latte
Krůtí guláš s těstovinami
Dýňové rizoto
Ginger shot