Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Carpaccio z lososa
"Čína" se sojovým masem a kedlubnou
Těstoviny s vejci, parmezanem a…
Česneková pomazánka z červené řepy a…
Pečené smetanové řízky
Mletá směs s fazolemi
Hovězí ptáčky s rýží
Ledový salát s karotkou
Bramborovo-pórková polévka s fazolemi…
Husí prsa na calvadosu
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky
Svatomartinská husa
Lokše
Rohlíčky s povidly
Dušené červené zelí
Karlovarský knedlík I.
Hruškový crumble s perníkem
Zelňačka s klobásou