Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Rychlá zelňačka
Rychlé ořechové řezy s pudinkem
Zeleninová česnečka s krutony
Česnekové těstoviny se sýrovými…
Kokosovo-pomerančový koláč
Pečený pstruh s holandskou omáčkou
Steak Chateaubriand
Čočková polévka s klobásou a zeleninou
"Párkrole" - párkové kremrole
Krůtí pečeně
Dýňová polévka s hruškami
Houbová omáčka II.
Lamington
Topinky se smaženicí
Nepečený jablkový dort
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Houbový guláš
Vanilkový cheesecake