Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Delikatesní salát
Dobrý makovec
Švestkový koláč nohama nahoru
Čočková polévka s kořenovou zeleninou
Kuře na čerstvém zázvoru s kořenovou…
Zapečené brambory se smetanou a…
Gulášová plec s tymiánem (rozmarýnem)
Borůvkové lívanečky
Koka dort
Dýňové rizoto
Zeleninový boršč
Kuřecí prsa s pečenou dýní a mačkaným…
Pečená zelenina s bylinkami
Skořicové šneky
Mrkvový krém se zázvorem a chilli
Nepečený jablkový dort
Kaldoun s játrovými knedlíčky
Tvarohové řezy s mákem