Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Strouhaný koláč
Máslová bábovka
Drobenka na ovocný koláč
Květáková polévka + obalovaný květák
Americké muffiny
Měsíčky s citronovou polevou
Těstoviny zapečené s mozzarellou
Čokoládový dort ala Sacher
"Patizoňáčky" - bramboráky z patizonu
Plněné batáty
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek