Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Litý koláč s tvarohem
Zapékaná čekanka po francouzsku
Netradiční rybízové řezy
Gulášová polévka z předního hovězího…
Plněné brambory s rajčaty a…
Cuketa v sýrové omáčce
Jablečňáky s perníkem podle Ládi…
Ořechové fit muffiny
Chobotničky ze špaget
Chili con carne
Polévka z červené čočky
Segedínský guláš - F.O.O.D.
Čokoládové brownies
Trojí sladká ovesná kaše
Jednoduchý salát z červené řepy
Asijské nudle s restovanou zeleninou
Restovaná zelenina s bulgurem a dipem
Francouzská cibulačka