Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Višňový šlehačkový dort
Gyros po řecku s českým masem
Babiččin koláč
Rajčatový salát s cuketou a…
Vepřové na pomerančích
Závin z listového těsta s červenou…
Kořeněný patizon v těstíčku
Bulgurové rizoto s hlívou
Tvarohový cheesecake s borůvkami
Topinky se smaženicí
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…
Dýňový cheesecake
Sekané houbové řízky
Dýňové latte
Krůtí guláš s těstovinami
Dýňové rizoto
Ginger shot