Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Beránek piškotový
Vanilkové rohlíčky - rychlé
Černé trubičky
Kompotová buchta na plech
Celer s uzeným masem - zapékaný
Marinovaná kuřecí prsa II.
Dresing
Krupicová kaše
Kachní prsa a bramborové suflé
Krůtí kostky na ajvaru s těstovinami
Chlebová polévka
Čokoládová buchta z cukety
Trhané vepřové
Špagety s cuketou a olivami
Guacamole
Melounový sorbet
Salát s melounem a fetou
Patizonová polévka s koprem a…