Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pestrý zeleninový kotlík
Pikantní fazolky
Gnocchi se špenátovou omáčkou
Jehněčí plec pečená
Čínská sladkokyselá omáčka
Pomazánka z tvrdého salámu
Jednoduché cappuccino řezy
Dušený králík (nejen) se zeleninou
Salát z pekingského zelí - zdravě a…
Chřestový quiche
Chřestový salát s vejcem
Bylinkové kuře v marinádě chermoula
Makový dort s malinami
Slaný chřestový koláč
Strakaté blondie
Whisky krkovice s opečenými bramborami
Chřestová polévka s pestem
Smažený bílý chřest