Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Rakvičky se šlehačkou
Nevařená rybízová šťáva
Zapečený rýžový nákyp s meruňkami
Domací houstičky
Pštrosí maso s rozmarýnem
Cuketa na smetaně II.
Jednoduchá vajíčková pomazánka (salát…
Bůček na pivu - pikantní
Uzena polévka se zeleninou a…
Frittata s jarní cibulkou a hráškem
Velikonoční beránek šlehačkový
Pesto z medvědího česneku a vlašských…
Kuře na paprice s jemnými krupicovými…
Velikonoční nádivka
Kuřátkové sušenky
Francouzské brambory s pórkem
Fantastické hrnkové knedlíky
Kedgeree