Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Perník II.
Vánoční štola
Výborný kuskus
Hamburgery original
Pomazánka z tresčích jater II.
Plněné cukety s ementálem
Tulácký guláš
"Hned" jablečný (hruškový) koláč
Sirup ze smrkových výhonků
Frittata s jarní cibulkou a hráškem
Velikonoční beránek šlehačkový
Pesto z medvědího česneku a vlašských…
Kuře na paprice s jemnými krupicovými…
Velikonoční nádivka
Kuřátkové sušenky
Francouzské brambory s pórkem
Fantastické hrnkové knedlíky
Kedgeree