Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vepřové maso na kmínu a pivu
Vánoční chlebíček ze zbylých bílků
Brokolicový krém
Sněhové pečivo
Indiánky
Sedlácké karé (kotleta) - minutka
Jednoduché lečo z trouby
Salát Rukola s cherry rajčátky a…
Zapečené brambory s květákem a rajčaty
Letní závitky s arašídovou omáčkou
Citronovo-makový beránek
Klasický mazanec
Velikonoční jidáše
Pečené kuře s nádivkou
Vaječná tlačenka
Velikonoční brownies
Pórková polévka s cizrnou
Andělský dort