Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Mňamka z listového těsta
Brokolice s uzeným tofu
Tvarůžková pomazánka (vařená,…
Kuře Anča
Vepřové řízky v pařízském těstíčku
Špekové knedlíky v alobalu
Gyros tousty z cukety - sterilované
Kávový dort s kávovou šlehačkou
"Patizoňáčky" - bramboráky z patizonu
Zapečená kuřecí prsa
Tudelská zeleninová polévka
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky
Risotto s chřestem
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Jahodovorebarborový sypaný koláč
Smažený bílý chřest
Chřestová polévka s pestem
Křehký dort s revení