Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Šumavský králík
Karbanátky z ovesných vloček
Kuře „strejdy z Hlinska“
Celozrnné dalamánky
Křenová pomazánka z červené řepy
Rohlíčky s nutelou
Cibulovo-česneková polévka
Falešný tatarák z junioru
Sněhové pusinky II.
Krůtí závitky se zeleninovým bulgurem
Letní těstoviny
Cukety plněné mletým masem
Švestkové knedlíky z bramborového…
Rajčatový salát s prosciuttem a…
Whisky krkovice s opečenými bramborami
Ovocné tiramisu do skleničky
Květákové steaky z grilu
Restovaná zelenina se sýrem halloumi