Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Cordon bleu se sýrem a šunkou
Vepřové plátky pana nadlesního
Vynikající zapečené vepřové kotlety
Senzační schwarzwaldský dort
Rybí pomazánka od Moni
Švejkův salát domácí
Houbové placičky s rýží
Narozeninový dort s "marcipánem"
Univerzální jednoduché těsto na…
Frittata s jarní cibulkou a hráškem
Citronovo-makový beránek
Klasický mazanec
Velikonoční jidáše
Pečené kuře s nádivkou
Vaječná tlačenka
Velikonoční brownies
Pórková polévka s cizrnou
Andělský dort