Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Piškotová roláda s nutellou
Vepřové maso na paprice
Obrácená buchta z jablek
Meruňková marmeláda
Vepřové řízky v pařízském těstíčku
Papriky plněné sýrovou nádivkou
Jednoduché lečo z trouby
Cibulová červená řepa - sladkokyselá…
Jemné lívance z acidofilního mléka -…
Pečený králík s citronem a bylinkami
Voňavý sirup z bezinkových květů
Tartaletky s vanilkovým krémem a…
Pečená vepřová žebra se salsou verde…
Grilovaná zelenina s omáčkou…
Křehké galetky s rebarborou
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Pizza s chřestem a parmskou šunkou
Bramborový salát s koprem a slaninou