Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dobrá a rychlá brokolicová polévka
Nepečený tvarohový dort s ovocem II.
Pečené uzené koleno
Vývar s rýžovými knedlíčky
Báječný sněhovo-tvarohový řez s ovocem
Dršťková polévka podle mojí babičky
Čokoládový koláč s blumami
Pistáciové sušenky
Puding s chia semínky a pomerančem
Papriková frittata
Rebarborový džem s vanilkou
Chřest s křupavou posýpkou a…
Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou
Křehký dort s revení
Sirup ze smrkových výhonků
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Domácí vanilkový a kakaový pribináček
Koláč z rebarbory