Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Bulharská trošije (nakládaná zelenina)
Netradiční rybízové řezy
Kuře se smetanovobylinkovou omáčkou
Pečená vinná klobása na pivě
Játrové špízy (kořeněná játra) -…
Cuketové řezy s tvarohovým krémem a…
Andělská roláda
Dušené kuře se zeleninou (tajine /…
Tvarohový cheesecake s borůvkami
Masové koule zapečené v rajčatech
Sirup ze smrkových výhonků
Jahodovorebarborový sypaný koláč
Smažený bílý chřest
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky
Risotto s chřestem
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Chřestová polévka s pestem
Křehký dort s revení